Vernieuwde site Naamborden.nl

Naamborden.nl komt met een sterk vernieuwde site. Er was niets mis met de vorige site, deze werd tenslotte gewaardeerd met een 8.8 door Kiyoh klanten beoordelingen. Maar na bijna 5 jaar trouwe dienst is het de hoogste tijd voor nieuwe technieken, verbeterde veilige omgeving en een frisse layout.

Wat kun je van naamborden.nl verwachten.

# Sterke en unieke product designer

# Overzichtelijk assortiment naamborden, huisnummers en deurbellen

# 20 jaar ervaring op het gebied van drukken, printen en graveren

Bekijk hier de nieuwe winkel en profiteer van de tijdelijke aanbiedingen op 3 populaire RVS naambordjes.

Nieuwe modellen bij naamborden.nl

Nu we toch in het creatieve proces van de nieuwe site zaten hebben we ook het assortiment even tegen het licht aan gehouden en nog een keer gekeken naar de wensen van onze klanten.

Uithangborden

Het uithang naambord is een gewild artikel voor bij de voordeur van huis en winkel. We maken deze borden in het grachtengroen, een echte klassiek kleur. Maar regelmatig kregen we de vraag naar zwart. Kleine moeite groot plezier en zie hier, de mooiste uithangen borden nu ook in de kleur zwart.

Bamboe Naambordjes

We zijn natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe materialen voor onze naamborden. Vaak zien we in de interieurbranche een ontwikkeling waar we op in kunnen springen. Zo waren we er snel bij toen materialen als RVS en leisteen populair werden. Nu zie je veel natuurlijke materialen, denk bijvoorbeeld aan het vele steigerhout dat verwerkt wordt in tafels, banken en ook tekstborden. Bamboe is een milieuvriendelijke houtsoort, 100% CO2 neutraal, snelgroeiend en bovenal heel erg mooi. Het bamboe bedrukken wij met een UV kleurenprinter, de kleuren wit en zwart zijn verreweg het mooist. Het bamboe plaatje wordt bevestigd door middel van een zogenaamde blinde bevestiging. Lees hierover als in onze blog montage van naambordjes en huisnummers. Zoals alle naamborden is ook bamboe naamplaatje zelf te ontwerpen.

Welkom

Tenslotte willen wij je van harte welkom heten op onze nieuwe site. We hopen dat je er prettig winkelt. Mocht je vraag of opmerkingen hebben dan bel gerust met onze klantenservice. Tel: 024- 324 94 16