Glazen huisnummerbord laten maken

Wilt u een glazen huisnummerbord of naambord laten maken dan leest u alles daarover in deze blog. De kennis is opgedaan in meer dan 20 jaar. De schrijver is zowel ontwerper als ervaren graveur.

Kwaliteitsborden van glas

Glas is een zeer duurzaam product. Het gaat eindeloos lang mee en is daarnaast ook nog eens volledig recyclebaar. Glas is heel goed bestand tegen weersinvloeden, onderhoudsvrij en blijft mooi.

 

Glazen huisnummerborden Modern

Glas is één van de weinige materialen dat past op elk huis. Glas gecombineerd met rvs is heel modern. In de regel worden bij dit model beide platen voorzien van tekst. het geeft een heel eigentijdse uitstraling wanneer een mat huisnummer of groot & teken op de rvs plaat wordt geplaatst en de namen in zwart aan de achterzijde van de glasplaat. Een andere techniek om een eigentijds glazen huisnummerbord te ontwerpen is met de graveerlaser. Het rvs wordt permanent ingebrand met de gewenste teksten, ook het glas wordt met de laser gegraveerd. Het glas wordt subtiel gestraald. Als de 2 platen netjes voor elkaar hangen krijgt dit huisnummerbord een prachtig schaduweffect.

Glazen huisnummerbord Klassiek

Een ander populair bord in deze collectie is het meer klassieke huisnummerbord. Dit glazen bord heeft een nostalgische karakter. De brede facetrand van 15mm doet denken aan vroegere tijden. Sjieke kleuren voor de opdruk zijn bijvoorbeeld grachtengroen, rijtuigen blauw, zwart of wit. Let bij de keuze van het lettertype dat dit ook nostalgie uitstraalt. Kies bijvoorbeeld voor een schreeflettertype, deze herken je aan het voetje onderaan de letters. Te denken valt aan Neuton of Caviar dreams.

Huisnummerbord ontwerpen

Ontwerp uw nieuwe huisnummerbord helemaal naar eigen smaak. Met onze ontwerpmodule stel je het bord helemaal zelf samen. Kies voor alleen een huisnummer of combineer het met uw naam.

ontwerp hier uw huisnummerbord

Huisnummerbord bestellen

Start hier met het bestellen van uw favoriete huisnummerbordje. U kunt het vervolgens in 3 dagen thuis verwachten. Het bord wordt geleverd met luxe rvs bevestigingsmateriaal en een echtheidscertificaat. Alles over de montage van uw naambord leest u hier.

De producten in deze blog werden beoordeelt met een 8.8. op basis van 700 reviews.