Toiletbordjes

Toiletbordjes maken in één oogopslag duidelijk voor wie het toilet bedoeld is. Een deur naar de WC voor dames en heren of een aparte deur voor de dames, heren en invalide. Vaak wordt het damestoilet gedeeld met het pictogram baby verzorgen.

Overige Toiletbordjes

Bordjes waar minder snel aan gedacht wordt zijn bordjes als Gebruik toiletborstel, Douche en Niet staand plassen. Vanzelfsprekend is het in de toiletruimte verboden te roken en wilt u de vuilnisbak aanduiden.

 

Toiletbordjes RVS of aluminium

De toiletbordjes zijn verkrijgbaar in RVS en aluminium, beide uiteraard geschikt voor gebruik in natte ruimten. Beide modellen zijn voorzien van een zelfklevende laag en beide hebben bordjes met afbeeldingen en tekst.

 

De keuze is geheel aan u, een rvs pictogrambordje heeft een doorsnee van 83mm en het aluminium bordje meet 13×5 cm.

 

Toiletbordjes op maat laten maken.

Als u een pictogram of deurbordje zoekt dat niet in het standaard assortiment zit dan bieden wij de mogelijkheid om er zelf ééntje te ontwerpen.

Dit mag uw eigen tekst zijn, een lettertype in stijl van uw bedrijf of misschien wenst u het bedrijfslogo klein weergegeven op elk bordje. U leest het al, eigenlijk is alles op maat te maken.

Man | Vrouw symbool

Voor degene die toch nog iets heel anders wens hebben we een leuk alternatief. Voor op de wc deur bestaat er ook nog een rvs mannetje en vrouwtje. Deze zelfklevende poppetjes zijn 12 cm hoog en 9 cm breed.

 

Bordjes kantoor.

Als u de toiletten heeft voorzien van de benodigde bordjes kan de wens ontstaan om in dezelfde stijl de bordjes door te voeren in het hele bedrijf. Het is voor uw bezoeker heel prettig om makkelijk de weg te vinden. Handige bordjes zijn bijvoorbeeld, Kantoor, Vergaderruimte en Kantine.

Alle pictogrammen en deurbordjes in één overzicht. Bekijk ze hier.